Directeur

Ik geef richting, breng focus en realiseer doelstellingen

(Interim) Directeur

Ik help je graag met een tijdelijke management uitdaging in je organisatie. Dat kan ook zijn door als tussenpaus je bedrijfsvoering over te nemen om te bepalen of je als (oud) eigenaar los kunt laten; een vorm van interim-management die prima aan mij is besteed, zeker ook in familiebedrijven. ‘Je bent altijd positief. Je legt bikkelhard de vinger op de zere plek, maar weet iedereen voortdurend positief blijvend te stimuleren’. Ik geef richting, breng focus en realiseer doelstellingen.

Mocht de opdracht niet aan mij besteed zijn regel ik een passende ervaren kandidaat.

Organisatieadvies

Ik help je met het strategisch perspectief van je organisatie en mensen. Samen beantwoorden we de vragen; hoe ziet nu je markt er over een paar jaar uit, wat betekent dat voor je dienstverlening en wat voor je mensen. Dat concretiseren we tot een concreet toepasbaar plan van aanpak. 

Daarnaast haal ik veel voldoening uit het begeleiden en coachen van een directeur/ manager of managementteam om iedereen de beste versie van zichzelf te laten zijn. Stilstaan, achteromkijken, reflecteren, leren, afstemmen waarop je gaat schieten, richten en vuren!

De branches waarin ik goed floreer zijn o.a. de (bedrijfs)gezondheidzorg, sport, zakelijke dienstverlening & productiebedrijven met aansprekende producten.