Spreker & Host

Vandaag gaan we knallen!

Spreker

‘We gaan knallen’ roep ik vaak hardop voordat ik op een podium stap. Ik geniet ervan om met een groep mensen stil te staan bij een (moeilijk) onderwerp en daarbij ook de nodige interactie te realiseren. Het succesvol meekrijgen/ meenemen van groepen in uitdagende materie heeft altijd mijn aandacht gehad.

Na veel generale repetities door de jaren heen, heb ik veel lezingen gegeven met onderwerpen als ‘het wel en wee van de WIA’, ‘de BeZaVa wetgeving’, ‘de manager als medicijn’ en ‘stress bestaat niet maar je kunt het wel creëren’. De laatste jaren gaan de lezingen over ‘zelforganisatie’, ‘de toekomst van werk’ en ‘Vergader Jezelf Gelukkig’, over de laatste twee onderwerpen schreef ik tevens een boek.

Podcasthost

Mijn hotelschool verleden verloochent zich niet. Als gastheer weet ik mensen te prikkelen, te triggeren om het beste van zichzelf te geven om er een vermakelijke bijeenkomst voor iedereen van te maken. Digitaal heb ik verschillende podcasts mogen leiden. Sinds dit jaar ben ik podcasthost van ‘Brandcast’ waar ik samen met co-host Nicole Busscher telkens met een ondernemer stilsta bij het perspectief van diens organisatie. 

Geïnteresseerd?