Over mij

Maak kennis met mij

Andere mensen over mij

‘Een ondernemende, energieke en inspirerende tukker met een brede kijk op de wereld die graag voor de troepen staat en dat met flair doet. Doordacht, zeer benaderbaar en continue op zoek naar kansen en
mogelijkheden voor de organisatie en de medewerkers’. ‘Je weet exact wat er speelt in de omgeving; bij collega’s, klanten en in de markt. Je bent erg goed om dat te vertalen naar producten/ dienstverlening’. ‘Je legt makkelijk contacten, regelt dat je bij de juiste mensen aan tafel komt en beschikt over het vermogen ‘deals’ te sluiten tegen de juiste condities. Hierbij heb je totaal geen moeite om ook anderen een podium te geven’. ‘Je bent fair en vind het leuk om organisaties en de mensen om je heen te ontwikkelen’.

Wat kan ik voor je doen?

Ik help je met het strategisch perspectief van je organisatie en mensen, maar ook met een tijdelijke management uitdaging in je organisatie. Het begeleiden en coachen van een directeur/ manager of managementteam doe ik met veel plezier. Altijd positief. Bikkelhard de vinger op de zere plek, maar iedereen voortdurend positief stimulerend.

Ook het fungeren als zgn. tussenpaus om te bepalen of je als (oud) eigenaar los kunt laten is een vorm van interim-management die prima aan mij is besteed, zeker ook in familiebedrijven.

Daarnaast ben ik graag je dagvoorzitter, spreker over ‘de toekomst van werk’, ‘duurzame inzetbaarheid’ of help ik je minder, zinvoller en vooral leuker te vergaderen.