En dan ‘sta’ je op Spotify!

Niet voor de eerste, maar zelfs voor achtste keer. De eerste kennismaking was in de studio van Jacarrino Dost waar ik met Smart Group drie podcasts op mocht nemen. Een leuke leerschool. Toen Jacarrino ons vorig jaar vroeg om als auteurs van Vergader Jezelf Gelukkig in zijn podcast te verschijnen zeiden we natuurlijk direct ja!

Samen met het ondernemers-magazine zijn we eind vorig gestart met Brandcast. Een podcast serie over ondernemers in Oost-Nederland waarin ik samen met Nicolle Buscher de ondernemersgeheimen uit de ‘brandcast’ te halen. Deze podcast serie, waar elke derde dinsdag van de maand een nieuwe aflevering van verschijnt, neem ik met veel plezier op waarbij ik me zo mogelijk probeer in te lezen & leven in de gast van dat moment! ‘In Brandcast’ spraken de ondernemers Hans Evers, Hardrik Hindrikson, Waldo Zuiderveld en Hans van Aalderen.

Voor de 5e editie van Brandcast spraken wij Derek Jan Fikkers, director of Strategy van het prestigieuze instituut geheten Universiteit Twente. Ik vroeg me onder andere af wat zo’n instituut nu echt bijdraagt aan de regio en wat de ondernemers nu concreet hebben aan de UT? Bij deze vragen stonden wij samen stil, alsook bij de ontwikkelingen van de UT in het verleden en de toekomst. De antwoorden van Derek Jan zijn zeer concreet.

Voor Brandcast nodigen wij interessante sprekers over actuele onderwerpen uit. Je kunt natuurlijk ook zelf een podcast opnemen, zoals de eerste podcast van de serie ‘DeAankonding’ die komende donderdag online verschijnt. Opgenomen voor een vooruitstrevende innovatieve organisatie die o.a. werkt met DNA.

De aflevering met Derek Jan Fikkers
https://ap.lc/NK2ob

Alle Brandcast afleveringen
https://www.ondernemers-magazine.nl/podcast

#podcast #ondernemen #werkgeluk